tiistai 26. marraskuuta 2019

Kaupungin kuntalaisten silmäänkusemistilaisuus kaupungintalolla 27.11.219

Huomenna keskiviikkona on kaupungintalolla "Vaikuttamismahdollisuuksien varaaminen vuodeosastotoiminnan uudelleenjärjestelyissä!"
Ja hevon paskat, sanon minä! Sama kuntalaisten kusetus ja halveksiminen edessä kuin kouluverkkoasiassa järjestetyssä kuulemisessa. Täyttä paskaa alusta loppuun. Käsikirjoitus on jo kirjoitettu ja kaikki tietävät sen laatijan. Tämä ns. "kuulemistilaisuus" järjestetään, jotta saadaan sanoa, että se on järjestetty. Taas jaetaan väki "työpajoihin", jotta ei synny suurempaa ja laajempaa keskustelua. Tämä on todella sikamaista touhua kaupungin puolelta. Taas on perustettu työryhmä, "palvelurakennetyöryhmä", selvittämään ja tekemään muka jotain asian eteen. Tosiasiassa päätökset on tehty jo virkamieskabinetissa muutaman kepuöylätin kanssa. Näillä työryhmillä ei ole hevon ..... virkaa.
Kelloaikakin on taas klo 15.00-18.00, jotta mahdollisimman vähän väkeä pääsee paikalle. Saa nähdä, mitenm monta kusetettavaa hyväuskoista menee paikanpäälle kusetettaviksi? Jos nautitte virkamiesteatterista, niin ei muuta kuin paikalle. Aion myös itse mennä tilaisuuteen, vaikka tiedän tasan tarkkaan, mikä kusetus on menossa.



Tämä surullinen seuraus on siitä, miten kaupunkia on johdettu vuosikymmenet kepun ja virkamiesjohdon toimesta

Haapaveden asukasluku lokakuun lopussa 6761. Laskua kuukaudessa 15 henkilöä 
Tammikuun alussa asukasluku oli vielä 6850 eli laskua 89 asukasta